ELS NOSTRES SERVEIS

La comunicació es construeix amb petites històries. Hi ha moltes maneres d’explicar-les.

Servei a Proveïdors

També oferim els serveis a agencies de publicitat, proveïdors de solucions web o productores audiovisuals que necessiten col·laboradors puntuals per fer una tasca molt determinada o fer un producte audiovisual totalment acabat sense que li interfereixi en d’altres projectes en marxa.

Des de l’el·laboració de catàlegs, cubrir un event, realitzar fotografies, reportatge d’empreses fins campanyes específiques.

També oferim el lloguer del nostre estudi, al centre de Barcelona, amb tot el material necessari, plató, llums, càmera de vídeo, etc. Ideal per a bodegons, testimonials o sessions fotogràfiques mitjanes.

Oferim també el servei de càstings. Gravació i edició. Tot a punt per al director de càsting.

Tens una Idea per comunicar? Nosaltres t’ajudem a donar-li forma.

ELS MITJANS NO HO SON TOT.

(PERO AJUDEN)

 

Z

Clips publicitaris

Vídeos pensats exclusivament per una campanya contreta on venem un producte o servei. El clàssic spot publicitari de 15 a 30 segons de durada. Diversos formats: imatge real, stop motion, animació gràfica, etc. Canals: TV, internet, etc.
Z

Vídeo interactiu

El format que està trencant tots els esquemes de la comunicació convencional. Normalment només a l’abast de grans empreses, nosaltres te l’oferim a preus super competitius. Gamificació, concursos, learning, continguts múltiples, … Tot és possible. I tot dins la teva web, sense anuncis de la competència, augmentant el temps de permanencia i generant accions i tràfic.

Z

Vídeos corporatius

Vídeos per presentar l’empresa o servei a l’audiència. Format: imatge real gravat a les instal·lacions de l’empresa. Durada màxima 1 minut. Presentació personal o per locutor.

Z

Càpsules express

Vídeos per a xarxes, web o blog. Durada màxima 30 segons. Format: imatge real, stop motion, animació gràfica senzilla. Contingut informatiu, formatiu, viral o branding. Realització en 48 hores.
Z

Stop motion i Drone

TIME LAPSE  de llarga durada (obres, investigacions, etc). Imatges aèrees amb drone homologat i pilot titulat. Les imatges més espectaculars per al teu vídeo.

FLEMING digital media

Moles 2

Ciutat Vella, BARCELONA

info@flemingdm.com

93 318 43 62

620574349